Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Almás csirkesaláta

2008.03.18

Hozzávalók:Kép

 

2db sült csirkecomb
2db alma
3db közepes méretű csemegeuborka

1 dl tejföl
2 teáskanál citromlé

1 lapos teáskanál só
1 lapos teáskanál cukor
1 evőkanál olaj
1 evőkanál mustár
1, 5 dl majonéz
5-10 dkg parenyica sajt (nem szükséges, e nélkül is finom)
fél csomag sült csirke fűszersó

Elkészítés:

A majonézt, citromlét, sót, olajat, cukrot, tejfölt, és a mustárt összekeverjük. Hozzáadjuk a kis kockára vágott csemegeuborkát, almát és a csirkehúst.(Finomabb lesz a saláta, ha sült csirke fűszersóval sütjük meg a csirkehúst.) Jól összekeverjük és pár órára hűtőbe, tesszük, és jól lehűtjük. Jó étvágyat.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.